Ølstykke 47 17 90 60

Kosmetisk tandbehandling

 Der kan være forskellige grunde til, at man er utilfreds med udseendet af sine tænder. De kan være skæve, gulnede, knækkede eller slidt ned, og for mennesker med et uskønt tandsæt kan det betyde alverden at få genetableret sit tandpastasmil. Pæne tænder vil hos de fleste være med til at øge selvtilliden, og man behøver bestemt ikke at være selvoptaget, fordi man overvejer kosmetisk tandpleje. 

Hvis man fra naturens side har skæve tænder, kan det give problemer med at bide ordentligt sammen og måske skabe hovedpine og smerter i kæberne. Skæve tænder rettes typisk i teenageårene, men en tandretning kan også foretages hos voksne i alle aldre. Der er flere forskellige måder at rette tænderne på, så her må du spørge os om råd.

 Tænder kan have forskellige nuancer af hvid, og hvis man ryger eller drikker meget kaffe og te, vil tænderne ofte blive mere gule end normalt. I dag står hvide tænder højt på ønskesedlen hos mange, og vi kan bedømme, hvilke muligheder du har. En tandrensning vil i mange tilfælde være tilstrækkeligt til at fjerne en eventuel misfarvning.  

Knækkede og nedslidte tænder kan blive forsynet med en krone, der er en kunstig tand af porcelæn – ofte med en forstærkende kerne af guld. Porcelænstanden kan indfarves, så den får nøjagtig samme hvide farvetone som de øvrige tænder, og den kunstige tand kan holde i årevis.